Tallinna suurim Halloweeni pidu toimub Erinevate Tubade Klubis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SillyCut: kauni vokaaliga Berta Timinskaitė ja produtsent Artiomas Penkevičius
SillyCut: kauni vokaaliga Berta Timinskaitė ja produtsent Artiomas Penkevičius Foto: Step Draw/ Ieva Juraite

Laupäeval, 31. oktoobril algusega 22.00 toimub Telliskivi Loomelinnakus asuvas Erinevate Tubade Klubis halloweeniteemaline kontsertpidu. Lava kuulub vingetele elektroonilistele artistidele ja dj-dele: üles astub värske, Leedus raadiote TOPe vallutav trummi- ja bassine SillyCut ning Eesti poolt vastab samaga hetke kõige kuumem, elektroonilist popi viljelev NOËP ehk Tenfold Rabbitist tuntud Andres Kõpperi sooloprojekt.

«Laupäevasel kontserdil esitan ka ühe uue loo, mida siiani pole veel keegi kuulnud! On oodata tantsu ja tralli! Olen siiani alati esinenud ühe ja sama särgiga, kuid sel kontserdil jääb see traditsioon katki. Tunnistan, et veel pole kostüümi peale jõudnud liialt mõelda, ent õnneks on veel paar päeva aega – mingis kostüümis tulen kindlasti!» kommenteerib NOËP ehk Andres Kõpper sündmust.

Leedu bändi SillyCut solist Berta Timinskaitė: «Loodan, et eestlastele meeldib tantsida sama palju kui leedukatele! Kontsert tuleb võimas reiv! Halloween annab hea võimaluse luua lisaks muusikale ka erakordse visuaalse lahenduse. Oleme väga elevil!»

Foto: promo

Sel ööl puhkevad müürililled õide – võime kohata Tuhkatriinusid ja printse, Vikatimehi ühes kaasadega, valgenahalist Obamat või mõnda piduotsivat merineitsit. Osalejatel soovitatakse tulla kostüümides, aga kel aega napib, siis kuni südaööni on kohapeal ka grimeerija Sigrit Villido, kes kõigile huvilistele halloweeniteemalist peomeiki teeb – olgu selleks siis verised haavad, kuuliaugud, kuri klouni suur või hoopis kassnaise nägu.

Lisainfo ürituse kohta leiate Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles