Elu24 video! Mängufilmi «Ema» stsenarist Leana Jalukse: ma polnud isegi mõelnud, et võiksin krimilugu kirjutada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aasta lõpp pole enam mägede taga. Uus aasta toob uut ja põnevat ka Eesti kinomaastikule, nimelt on linastumas värsked kodumaised filmid. 2016. aasta avafilmiks on thrillerlik linalugu «Ema», mille esilinastus leiab aset 7. jaanuaril. Filmile «Ema» on Elu24 pühendanud intervjuude sarja.

Kuna kinomaailmas pälvivad tavaliselt suurema publiku tähelepanu näitlejad ja režissöörid, siis otsustas Elu24 vestelda inimestega, kes mängivad filmi loomise juures elulist rolli, kuid veedavad oma tööaja kaadri taga. Uurime, kes nad on, mida nad õigupoolest teevad ja kuidas üldse valmis krimilugu «Ema».

Kuna filmi aluseks on stsenaarium, siis kutsusime avaintervjuuks stuudiosse mängufilmi «Ema» stsenaristi Leana Jalukse, kes eneselegi ootamatult avastas end kriminaalse sisuga stsenaariumi autor olemast. Jalukse käsikiri on ühtlasi ka sel kevadel toimunud mikroeelarveliste mängufilmide konkursi võidutöö.

Ema Treiler ENG-RUS sub 1080p from Aet Laigu on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles