The Time Magazine poolt USA parimaks DJ-ks tituleeritud DJ Craze esineb von Krahlis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Craze
DJ Craze Foto: promo

6. novembril astub von Krahlis lavale kolmekordne maailma suurima DJ võistluse DMC World Championship võitja DJ Craze. 

Red Bull Music Academy peol astuvad lisaks üles ka kodumaiseid muusikatipud: Sander Mölder, DJ Quest, Paul Oja ja S.I.N.

DJ Craze, kodanikunimega Aristh Delgado, on pärit Nicaraguast, kuid terve elu Ameerika Ühendriikides elanud. Muusikale pühendunud mees on võitnud hulgaliselt mainekaid auhindu ning andnud välja üheksa albumit, neist esimese 1999. aastal. Lisaks on tal ette näidata plaadifirma Slow Roast Records ja ühine kontserttuur Kanye Westiga.

Foto: promo

Red Bull Music Academy peol samuti üles astuv DJ Quest ehk Janno Sooäär ei jää Crazest rääkides napisõnaliseks: «Seda, et keegi on maailma parim või üks parimatest DJ-dest, kuuleb päris tihti. See on vist nüüd aga vähemalt minu jaoks esimene kord, kui ma tunnen, et keegi on Tallinnasse tulemas, kelle kohta seda päriselt öelda võib.» DJ Craze’i oma isiklikku top kolme seadev Sooäär lisab, et tegu on showmehega, kelle etteasted on hoopis teisel tasemel, kui enamasti harjunud oleme. «Craze’i eristab vast suuremast enamusest võistlus DJ-dest tema oskus kogu oma tehnilist pagasit rakendada nii, et tema setid sobivad ööklubi- ja peoformaati ja on eelkõige ikka mõeldud tantsimiseks. Kohati võib teda vaatama jäädes muidugi lihtsalt tantsimine ära ununeda - ta on selgelt tuntud showmehena,» kommenteeris ta.

Red Bull Music Academy näol on tegemist ainulaadse muusikute, produtsentide, DJ’de ja lauljate akadeemiaga, mida korraldatakse alates 1998. aastast erinevates maailma metropolides. RBMA toob kokku oma ala professionaalid, kes jagavad teadmisi ja inspiratsiooni uute talentidega. 2015. toimub akadeemia Pariisis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles