Uskumatu tulemus! Merlyn läbis suurema muutuse, kui ta oleks unistada osanud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minu imeline muutumine
Minu imeline muutumine Foto: TV3

TV3 saate «Minu imeline muutumine» esimeses osas sai uue välimuse 27-aastane Merlyn.

Liiga suured rinnad põhjustasid Merlynile seljavalude näol suurt piina. Tema jaoks oli raske nii pesu kuivama panemine, kodu koristamine, kui lapse sülle võtmine. 

Mehe ees oli tal lihtsalt piinlik oma välimuse pärast. «Rind peab olema ilus. Mul ei ole ilus,» ütles Merlyn enne muutust. 

«Kui hakkasin deitima oma praeguse mehega, siis mul võttis ikka väga palju aega enne, kui ma julgesin üldse lambivalges voodisse pugeda ja temaga koos saunas käia või riideid vahetada. Ma siiamaani natuke häbenen.»

Foto: TV3

«Kui ma käisin siin aastaid tagasi Loksa tervisekeskuses saamas ujumist ja võimlemist, kästi mul ülakeha paljaks võtta ja mind ümbritsesid ainult peeglid. See oli hästi valus. Ja siis öeldi mulle, et ma näen välja nagu 60-aastane vanamutt. Ei olnud hea kuulda,» meenutas Merlyn valusat kogemust.

Saate arstide konsiilium otsustas Merlynile kinkida suurema muutumise, kui ta unistada oleks osanud. Merlynile plaaniti teha ninaplastika, näo piirkonna rasvaimu, lopsakamad huuled, hambaravi, rindade vähendamine, rasvaimu kõhul, seljal ja reitel ning rasvasiirdamine puusadele.

Foto: TV3

Merlyn polnud muutuseks aga emotsionaalselt nii valmis, kui ta arvas. Ta pidi enne operatsiooni kaalust alla võtma, kuid eesmärk jäi tal esialgu täitmata ja ta saadeti koju tagasi. Ehmatus kulus Merlynile ära ja ta võttis end tõsiselt käsile. «Ma poleks uskunud, et sellega hakkama saan,» ütles Merlyn. 

Kui kõik muu oli hästi, siis suhted mehega olid keerulised, sest mees arvas, et saates osalemine viis Merlyni stressi.

Probleemid mehega lahenesid ja Merlyn sai lõpuks selle, mida ta kõige rohkem oodanud oli - rinnavähendusoperatsiooni.

Foto: TV3

Muutumise viimase etapina viis stilist Ženja Fokin Merlyni šoppama ja ilusalongi.

«Ma olen nii õnnelik kõige üle, mis minuga siin saates tehtud on. Minuga on kurjustatud, ma olen nutnud, ma olen naernud,» tunnistas Merlyn.

Foto: TV3
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles