Elu24 video! Suur Papa rääkis suu puhtaks: ma seisin enda eest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 22. oktoobril toimus Tartus  klubis Illusion Suure Papa kontsert, kus räppar ründas teda provotseerinud kontserdikülastajat. Sel nädalal alustas politsei räppari suhtes kriminaalmenetlust. Täna, 28. oktoobril käis Suur Papa Elu24 stuudios, et rääkida, mis tegelikult kontserdil aset leidis.

Suur Papa, kodanikunimega Uku Arop arvab, et rünnaku ohvriks langenud kontserdikülalise üheks eesmärgiks oligi tulla teda üritusele provotseerima.

Foto: Tairo Lutter

Tänaseks on inimeste arvamused klubi Illusionis aset leidnud sündmuse kohta langenud kahte leeri, kuid külmaks pole see jätnud kedagi. Kuigi selline juhtum oli Suure Papa jaoks laval esimene kord, arvab ta, et ühelgi kontserdil ei peaks asi nii kaugele jõudma. Provokatiivsed kontserdikülalised tuleks eelnevalt peolt eemaldada.

Foto: Tairo Lutter

Lõppkokkuvõttes jääb Suur Papa arvamusele, et seisis kontserdil enda eest - seda küll mitte kõige paremal viisil, aga siiski. Samuti on ta nõus vastu võtma karistuse, mis tema tegu kaasa toob.

Foto: Tairo Lutter

Vaata, mida rääkis Suur Papa 22. oktoobril aset leidnud ja sellele järgnenud sündmustest Elu24 välkintervjuust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles