Moët & Chandon kutsub uue šampanja esitlusele ja linna parimale peole

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erotic Cinema «Honey Buns» filmi kuumimad stseenid vallutasid klubi Teater lava
Erotic Cinema «Honey Buns» filmi kuumimad stseenid vallutasid klubi Teater lava Foto: Jaanar Nikker

Sel reedel, 30.oktoobril ootab Moët & Chandon kõiki klubisse Teater, kui toimub uue toote, Nectar Imperial Rose (N.I.R) šampanja esmaesitlus. Kütkestavad šampanja diivad, kordumatu lavaprogramm, sära ja lõppematu pidu - reedel ootab klubis Teater üheöine  Moët & Chandon N.I.R. esitleb: Rosé Champagne Showers, mis viib senise arusaama meelelahutusest uuele tasemele.

Ihkad filmidest nähtud pidusid, kus lavalaudade ahvatlevad diivad avavad lugematul hulgal šampanjasid, mis ergutavad meelt, jahutavad keha ja muudavad öö unustamatuks? Suurejooneline šampanjapidu toob just selle ja uhiuue Moët & Chandon N.I.R kordumatu maitse klubisse Teater, kus säravad tantsijad lahutavad enneolematu lavashow'ga klubikülastajate meelt läbi kogu öö. Sel ööl täitub Teater šampanjavannide, säravate kaunitaride ja parima muusikaga, mis uhub senise arusaama parimast peost ning kostitab Sind tõelise elamusega.

SAA ESMAKORDSEST PEOST OSA TÕELISE V.I.P'na: Kõigi lugejate vahel loositakse välja VIP-pakett 5'le. VIP-sissepääs, laud koos uue šampanja ja suupistetega ning parim meelelahutus. See öö kuulub Sinule. Loosis osalemiseks saada enda praeguse lemmikšampanja nimi ja selgitus, miks just selline valik aadressile mareli@klubiteater.ee ja võitjaks võid osutuda just Sina. Võitjaga võetakse ühendust reedel, 30.oktoobril kell 17.00.

Rohkem infot ürituse kohta leiate Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles