«Minu imeline muutumine» alustab juba täna jahmatavate lugudega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Minu imeline muutumine»
«Minu imeline muutumine» Foto: TV3

TV3 toob vaatajateni taas uskumatud lood sellest, kuidas operatsioonisaalist saadud uus välimus keerab inimeste elus täiesti uue lehekülje.

Tuhtkond eestlast, kes tundsid, et nende välimus valmistab neile iga päev piina, kandideerisid TV3 saatesse «Minu imeline muutumine» ja saatesarja jooksul näeme, kuidas uue välimuse abil leitud uus enesekindlus muudab osalejate jaoks kogu nende elu.

Esimene saade, mis täna õhtul vaatajateni jõuab, on noorest naisest Merlynist. Kui enamik naisi unistab suurest ja uhkest rinnapartiist, siis Merlyni puhul on vastupidi - tema unistab väikesest rinnapartiist, sest liiga suured rinnad põhjustavad talle seljavalude näol suurt piina. Tema jaoks on raske nii pesu kuivama panemine, kodu koristamine, kui lapse sülle võtmine. Mehe ees on tal lihtsalt piinlik oma välimuse pärast. Saate arstid kingivad Merlynile veel suurema muutumise, kui ta eales oleks unistada osanud. Kuid selle saavutamiseks tuleb ka Merlynil endal palju pingutada ja sellega paneb ta proovile nii oma tahtejõu, kui suhte. Muutumise tulemus on aga nii suur, et see on talle endalegi uskumatu.

Minu imeline muutumine on TV3 eetris täna õhtul, kell 20.00. Saatejuht on Eve Kallaste

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles