Khloe Kardashian esitas Lamar Odomile ultimaatumi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lamar Odom ja Khloe Kardashian oma esimesel pulma-aastapäeval 2010. aastal
Lamar Odom ja Khloe Kardashian oma esimesel pulma-aastapäeval 2010. aastal Foto: Vida Press

Khloe Kardashian lubas Lamar Odomile, et kui mees suvatseb veel kunagi narkootikume tarvitada, annab ta lahutuse uuesti sisse.

Allikate sõnul ärritavad Khloet inimesed, kes teda sotsiaalmeedias naiivitariks nimetavad, kirjutab TMZ. Nimelt oli paar juba lahutuspaberitele alla kirjutanud ja see ootas täideviivat otsust, kui Lamar bordellis pidutsedes teadvuse kaotas ja haua äärele sattus.

Khloe jättis oma poiss-sõbra ja tõttas haige mehe kõrvale ning mõlemad otsustasid lahutuspaberid tagasi võtta. Osaliselt oli põhjuseks see, et Khloe teadis, et Lamaril puuduvad teised lähedased, kes talle taastumisel abiks oleks. Lisaks on Lamaril Kardashianide tervisekindlustuspoliis ja kuna tema raviks kulub tohutul hulgal raha, ei saaks ta sellest loobumist endale lubada.

Khloe hoolib oma mehest aga jätkuvalt ning on talle toeks, kuid ainult ühel tingimusel - Lamar loobub mõnuainetest täielikult.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles