Gerli Liivamägi tegi oma kollektsiooniga ekskursiooni musta maailma

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Liivamägi ja Diana Denissova moeshow - Tallinn Fashion Week 2010
Gerli Liivamägi ja Diana Denissova moeshow - Tallinn Fashion Week 2010 Foto: Jelena Rudi

Eesti Moedisaini Liidu poolt ellu kutsutud ja kolmandat korda toimuv Tallinna moenädal - Tallinn Fashion Week  toob sel nädalal Sõpruse kino lavale Eesti moeloojad, kes oskavad unistused kangasse valada.

Kinos Sõprus esitles neljapäeva õhtul oma kollektsiooni moedisainer Gerli Liivamägi.
 

Kaubamaja loovjuht ja Kuldnõela žüriiliige Kristina Herodes:

Mängud mustaga on disaineri jaoks üsna ohutu valik ja samas teema, kus on keeruline üllatada. Katsetused läbipaistva ja peitva pinna, sulgede, litrite ja drapeeringute pinnal ei niida loovuselaviiniga jalust, kuid on sümpaatsed ja minipikkuses kokteilikleitide kujul päris kindlasti lavalt reaalsesse ellu üle kantavad.

Tänase maailma üha väheneva privaatsusevajadusega inimeste jaoks on ilmselt ülimalt avameelsed seljadekolteed ja pitspaanid midagi üpris loomulikku. Mustale pühendatud kollektsiooni üks meeldejäävamaid kleite oli aga hoopis öösinine sulgedega volangiline minikleit.
 

Anne & Stiili moe- ja ilutoimetaja Ester Kannelmäe:

Gerli Liivamäe ekskursioon musta maailma oli küll pisut eklektiline, ent siiski põnev. Gerli armastab ja jääb ilmselt elu lõpuni armastama haldjanaisi, kelle ümber lehvib sifoon. Seekord olid need haldajad veidi süngemad.

On ilmne, et Gerli saab iga kollektsiooniga üha küpsemaks disaineriks, ent siiski on aeg-ajalt märgata habrast kompamist. Samas kumab väga erinevate lõigete ja kaunistustega kollektsioonist läbi katsetamislust ning veidi teine suhtumine moodi kui meil Eestis tavapäraselt valitseb. Ju on Pariis Gerlile südamesse läinud.
 

Vaata pildigaleriid! Kuidas Sulle meeldib Gerli Liivamäe kollektsioon?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles