Jõhker püss! Piret Krumm keevitas näosaates kümpi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Krumm
Piret Krumm Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» neljandas saates kehastas Piret Krumm Alannah Mylesi ja laulis lugu «Black Velvet». 

Elina Purde: Sa oled ikka väga jõhker püss! See on muusika, mis mulle tohutult meeldib. Tulid lavale... Palun tee kontsert! Ma tulen ja viskan esireas näppu. Sinu seksapiilsus tuleb seintest ka välja.

Andrus Vaarik: Nii Dima kui Tiiu kui Alannah - te olete erakordselt hästi tooni tabanud. Ja küll sa oled ilus! Ma ei tea, mis see püss tähendab, aga sa oled väga ilus.

Olav Osolin: See on väga hea lugu ja tohutult hea rokilaulja. Ega ilmaasjata pole ta saanud parima roki Grammyt omal ajal. Kui sa tood sellise Grammy-laadse loo ja esituse peaaegu autentselt, siis see oli igatahes väga hästi tehtud.

Tanja Mihhailova: Sa oled äärmiselt tubli, sest kärinat tuua sisse ilma äädikat joomata on äärmiselt raske, kui sa ei oma üldse kärinat. Esimesed noodid olid eriliselt mõnusad, nad läksid nii kümnesse! Teades, kui raske on seda keevitada sinna otsa, aplaus! Mis ma oskan öelda - kena partii!

Märt Avandi: Kokkuvõtteks võib öelda, et jõhker püss keevitas kümpi.

Vaata Pireti seksikat etteastet TV3 videost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles