Video: Andrus Vaarik ei teadnud, kas Rolfi etteaste ajal nutta või naerda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt neljas saade
Su nägu kõlab tuttavalt neljas saade Foto: Mardo Männimägi / TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» neljandas saates kehastas Rolf Roosalu Dima Bilani ja laulis lugu «Believe».

Olav Osolin: Väga kirglik number! Ikka see Vene hing täies spektris. Nii, nagu see 2008. aastal oli Belgradis, kus Dima võttis vinge võidu. Aga põhimõtteliselt kõik toimis hästi. Äärmiselt Dima Bilanilik ja täis Vene kirge. Sa nägid ka väga kaunis välja, selle soenguga võiksid ka Gunnar Grapsi mängida.

Tanja Mihhailova: Mida ma võin öelda? Tubli oled. See on vist ainuke Eurovisiooni võidulugu, mida vaadates mul tõmbab kõik krampi... Nii ülepakutud numbrit ja esitust pole võimalik välja mõelda. Need käed, see soeng... Kui küünal tuli juba ette - mida paganat see küünal seal tegi? Kõik nii totakalt kokku pandud. See kõik oli su etteastes olemas. Nii vene kui vene annab olla. Ja mina olen vene ja minu jaoks on see nii ülepakutud et dai bože...

Elina Purde: Sa meenutasid mulle libahunti. Sa olid kahtlaselt Dima moodi. Samavanused, välimus ka sama... Väga hästi tehtud.

Andrus Vaarik: Ma tõesti ei teadnud, kas nutta või naerda. Dima tahtis meid omal ajal väga nutma panna ja sina ilmselt naerma. Aga mulle meeldis, kuidas su silmad särasid. See oli tõeliselt perversne number, nagu Tanja ütles. Mul on väga hea meel, et sa, Tanja, oled niimoodi assimileerunud. Me, eestlased, oleme Tanja nii ära kohitsenud, et ta on läbi lõiganud oma juured. Aga minule tegelikult suured tunded ja melodramaatilisus väga meeldib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles