Kerli Kõiv kandis TFW üritustel tuntud moelooja Aldo Järvsoo kleiti

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Fashion Week kolmas päev 23.10.2015.
Kerli Kõiv
Tallinn Fashion Week kolmas päev 23.10.2015. Kerli Kõiv Foto: Viktor Burkivski

Muusik Kerli Kõiv kandis TFW üritustel tuntud ja tunnustatud moelooja Aldo Järvsoo, Embassy of Fashion moemaja kollektsiooni kleiti.

Foto: Viktor Burkivski

Aldo: Olen oma loomingu ja töö üle uhke ja õnnelik, et mind nomineeriti Kuldnõelale.

Foto: Viktor Burkivski

Aldo: Ma olen uhke ka selle üle, et Kerli Kõiv kandis mu viimase Embassy of Fashion moemaja kollektsiooni kleiti Colonna Kinnisvara poolt korraldatud afterpartyl ning et sama kleiti saab näha varsti ka mujal, aga las see jääda veel saladuseks, kus täpsemalt.

Foto: Erakogu

Ning põhiline on see, et sain aastal 2014 võimaluse teha kaks suurepärast hiigel-showd kokku 2500 pealtvaatajale- Tallinna Teletorni jalamil koos Liisi Eesmaa ja Tanel Veenrega ning Lennusadamas koos Riina Põldroosi, Ketlin Bachmanni ja Oksana Tanditiga.

Foto: Toomas Volkmann

Kuldnõela kollektsioon oli mu enda jaoks väga inspireeriv ja moekunstniku jaoks on see just kõige tähtsam, et iga kollektsioon arendaks ja inspireeriks tegema asju paremini ning sellest sünniks positiivne energia!

Seda positiivset energiat olen ma viimastel päevadel läbi SMS-ide ja Messengeri oma sõpradelt ja klientidelt nii palju saanud, et vähemalt üks tänavalatern saaks põleda selle energia peal kolm aastat jutti.

Zürii otsused on siiski erapooletud ning vaid neile endale on teada ju taust, miks mu looming ei pälvinud seekord kahjuks Kuldnõela.

Proovin tulevikus siis paremat ja huvitavamat loomingut õmblusmasinate alt välja võluda!

Edu Aldole ka Elu24 poolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles