Skandaal! Näitleja Tiit Sukk saadetakse ülilühikese intervjuu järel stuudiost minema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Nädalalõpp Kanal 2ga», Tiit Sukk
«Nädalalõpp Kanal 2ga», Tiit Sukk Foto: Ardo Kaljuvee

Täna kell 21:30 jätkub lõbus «Nädalalõpp Kanal 2ga». Teiste seas on külas näitleja Tiit Sukk, kes on kutsutud otsekui ülekuulamisele. Usutlus lõpeb vägagi kummaliselt.

Hooaja alguses käis saates külas Evelin Võigemast, kellega tookord oli juttu abiellumisest ja pruudipärja traditsioonist. Selgus, et nende tutvusringkonnas on jäänud see traditsioon toppama Tiit Suka taha, kes pole pruudipärga edasi andnud. Miks on näitleja Tiit Sukk ikka veel vaba? Tiit on täna stuudiosse kutsutud, et temalt seda otse küsida. Kui näitleja on selgitused andnud, saadetakse ta aga ootamatult stuudiost minema.

Foto: Ardo Kaljuvee

Täna on saates külas ka laulja Jüri Pootsmann. Raplamaalt pärit nooruke Jüri sai kuulsaks üleöö! Kui Margna ja Jõekalda uurivad, kas Jüri on elus ka niiöelda päris tööd teinud, selgub, et Pootsmann on leiba teeninud näiteks kivikorjajana. Ta olevat sellega teeninud lausa ulmelise summa! Loomulikult kuuleme saates ka Jüri kõlavat lauluhäält.

Foto: Ardo Kaljuvee

Samuti tuleb külla täielik retrolegend – paljude raadiokuulajate 90ndate omaaegne iidol ja lemmik Märt Rannamäe. Meenutame, kuidas omal ajal tehti raadiosaateid kui noateral. Mis oli aga tegelik põhjus, miks Märt raadiost lahkus?

Foto: Ardo Kaljuvee

Lisaks teeme juttu armastatud laulja ja näitleja Katrin Karismaga, kellega läheb jutt Ameerika Ühendriikide peale.

Foto: Ardo Kaljuvee

«Nädalalõpp Kanal 2ga» on eetris reedeti kell 21:30, kohe pärast Roald Johannsoni jutusaadet «5 aastat hiljem».

Vaata, kuidas saab lõpu Tiit Suka intervjuu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles