TOETA ÕILSAT IDEED! Heade uudise portaal avas «Aitame Antsul aidata» kampaania lehe

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ants Väärsi - Heade uudise portaal avas «Aitame Antsul aidata» kampaania lehe
Ants Väärsi - Heade uudise portaal avas «Aitame Antsul aidata» kampaania lehe Foto: MediaMarketing

Mõne nädala eest jõudis heade uudiste portaali GoodNews meeskonnani abipalve, kus abisoovija ei küsinud toetust sugugi mitte enda tarbeks, vaid ta soovib heade inimeste toel ise aidata. 

Foto: MediaMarketing

Jutt on Põlvamaa mehest Ants Väärsist, kelle invatakso on väsinud ja nüüd on abistajal ravi vajajavate inimeste sõidutamiseks vaja uuemat autot. Et sõiduk ka Eestimaa teedele jõuaks, algatas GoodNews kampaania, mille eesmärgiks on aidata hakkajal ja raskeid haigusi seljatanud mehel annetuste abiga korralik masin osta ja ettevõtmise toetamiseks on nüüd valmis saanud kampaania kodulehekülg, mida näed SIIT!

Kodulehelt saab hea inimene ülevaate sellest, kuidas kampaania kulgeb, avatakse kogu ettevõtmise tausta, tutvustakse vastukajasid ja sealt leiab ka andmed selle kohta, kuhu oma panus suunata. 

Uue invabussi maksumuseks hindab Ants Väärsi ligikaudu 40 000 eurot ja oodatud on iga toetus.

Võimalus on teda selles tegevuses toetada, annetades avatud fondidesse: helistades telefonil 900 6677, annetad kümme eurot ja OÜ Antsu Takso arveldusarvele EE611010220241726227 saab annetada enda jaoks sobiva summa.

GoodNews ja abistaja Ants Väärsi ootavad kõiki ühiselt abikätt ulatama! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles