Embassy of Fashion moemaja disaineri Ketlin Bachmanni värske kollektsioon

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Embassy of Fashion moemaja disaineri Ketlin Bachmanni värske kollektsioon
Embassy of Fashion moemaja disaineri Ketlin Bachmanni värske kollektsioon Foto: Tanel Veenre

Embassy of Fashion moemaja disaineri Ketlin Bachmanni  värske kollektsioon on üheaegselt karge  ja romantiline. Rokkivalt robustne ja  ebamaiselt õrn.

Foto: Tanel Veenre

Selles vastanduvad talle omaselt õhuline tüll, läbikumav tekstuur, ülinaiselikud lendlevad  vormid musta läikiva lateksi, kunstnaha ja raske sametiga .

Ketlinile iseloomulikku, küllalt  monokroonsesse värvipaletti - nahalähedastest beeŽidest ronkmustani – on sisse visatud ka läikivaid litreid ja erksaid värvidetaile.

Foto: Luis Braula Reis ja Tanel Veenre

Tanel Veenre, Riina Põldroos, Ketlin Bachmann

Embassy of Fashion moemaja alla koondunud Aldo Järvsoo, Riina Põldroos ja Ketlin Bachmann-Põldroos on ateljeetööna valmivat moodi loonud juba üle kahekümne aasta ning igaüks selle töö eest eraldi tunnustatud Eesti parima moekunstniku tiitliga Kuldnõel.

Etendust toetab Colonna Kinnisvara, kelle kutsel esitles Embassy of Fashion sel suvel kollektsioone ka Milaano EXPO’l.

Kollektsioonidest inspireeritud moefilmid on valmistanud spetsiaalselt selle ürituse tarbeks Portugali fimikunstnik Luís Braula Reis.

Kollektsiooni esitlus toimub TFW2015 raames Telliskivi loomelinnaku Rohelises saalis Embassy of Fashion moemaja ühisel showl 23.oktoobril kell 21.00

Embassy of Fashion moemaja show afterparty toimub restoranis Trühvel, Telliskivi loomelinnaku oranžis majas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles