Üle pika aja Tallinnas – 5LOOPS live kontsert

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiphop’i kooslus 5LOOPS
Hiphop’i kooslus 5LOOPS Foto: promo

Sel reedel astub klubi Privé lavalaudadele eestlaste kiidetud hiphop’i kooslus 5LOOPS! Lisaks valivad muusikat DJ Critikal, Paul Oja ja Quest.

5LOOPS on hiphopi projekt, mille alustalaks on MC sPoom Tartust. Projekti nimi tuleneb selle klassikalisest 90ndate kõlast, milles on korduma/loopima pandud viis erinevat, peamiselt jazzi ja funki varakambreist pärinevat helisämplit. Kokku kombineeritult edastatakse südamerütmis jalgu liigutama panevaid helisid, mida tembib värvikas ning emotsiooniküllane lüürika.

Aastatega on projekti tuumik kasvanud - lisandunud on Hr.Kivi ja DJ Kayot. Koos on toodud kokku artistid üle Eesti, teiste seas sellised nimed nagu Põhjamaade Hirm, Chalice, Tommyboy, Okym Riim, Gorõ Lana, Reket, 7N, Klinika, Lord, JOC, Genka, Manipulated Mindz jt. Välja on antud kolm albumit, milleks on 2010LP, 2012EP ning 2013LP.

Klubi Privé uksed avatakse südaööl, alates 18.00 avatakse tuliuus baar Mono, mille sissepääs on kohe Vabaduse samba kõrval. Kõik külastajad kes on südaööl Monos, pääsevad otse, piletita klubisse Privé.

Lisainfo Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles