X-Factory võitja James Arthur annab Eestis akustilise kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
X-Factory võitja James Arthur
X-Factory võitja James Arthur Foto: promo

Praeguse hetke maailma üks kuumimaid Briti artiste, James Arthur, annab taaskord kontserdi Eestis 20.novembril, esinedes klubis Factory. Tuntud telesaate X-Faxtor võitja James Arthuri debüütsinglit «Impossible» on tänaseks päevaks maailmas müüdud rohkem kui 4 miljonit eksemplari. Klubis Factory toimuval kontserdil esitab Briti staar oma kava akustilises võtmes. Piletid kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. 

James Arthuri karjäär sai suure hoo sisse pärast talendisaate X-Faxtor üheksanda hooaja võitu 2012. aastal. Vahetult pärast võitu ilmus töötlus Shontelle'i hitist «Impossible», mis tõusis kohe UK singlitabeli kohale number 1. Lisaks tõusis lugu edetabelite kõrgemaile kohale ka Slovakkias, Iirimaal, Kreekas ja paljudes teistes kohtades. Lugu purustas nii mõnegi rekordi ja oli 2012. aastal Brittide üks ostetumaid singleid. Järgnesid singlid «You're Nobody 'til Somebody Loves You», «Recovery», «Get Down», mis kõik leidsid koha raadiote mängukavades ning tõusid edetabelitesse nii siin kui seal.

Foto: promo

Täispikk omanimeline debüütalbum nägi ilmavalgust 1. novembril 2013 ning tõusis avanädalal UK albumitabelis kohale nr 2 jäädes alla vaid Eminemi plaadile «The Marshall Mathers LP 2».

James Arthuri teine täispikk album ilmub eeldatavasti 2016. aastal Columbia Recordsi vahendusel. Piletid James Arthuri kontserdile hinnaga alates 25 eurot on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles