Kultuuriklubi Kelm võõrustab reedel kahte kuuma plaadiesitlust: Laika Virgin ja Pok - kaasa lööb räppar Ingmar Gailit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indie-rokkbänd Laika Virgin
Indie-rokkbänd Laika Virgin Foto: promo

Reedel, 23.oktoobril esitlevad Tallinnas Kultuuriklubis Kelm oma värsket albumit indie-rokkbänd Laika Virgin ning tuttuut EPd räppar Pok. 

Laika Virgin üllitas septembris pärast mitmeaastast vaikimist uue albumi «-+-=+», mis koosneb täies mahus inglisekeelsest materjalist ning oli hiljuti Raadio 2 nädala plaat. Bändi asutaja ja bassisti Indrek Upsi sõnul sai plaadile kombineeritud nii popihõngulisi kaasakiskuvaid teoseid kui ka sügavamaid eksperimentaalseid lugusid, mis peaksid igale kuulajale andma omamoodi muusikalise kogemuse ja külmaks kedagi ei jäta. Plaadil on kokku 14 lugu, sealhulgas Raadio 2 nädala singel «Voice in My Head». 

Foto: Erakogu

Eesti hetke üks kuumimaid räppareid Pok üllitas oktoobris oma EP «Uinamuinasjutud», mille ERRi Kultuuriportaal hindas koguni üheksale punktile kümnest. Lühialbumil, mis on valminud koostöös produtsendi Joosep Maripuuga, on kaasa tegemas Malcolm Lincolnist tuntud Robin Juhkental, Sibyl Vane'i vokalist Helena Randlaht ning Avoid Dave.

Foto: Erakogu

Lisaks Laika Virginile ja Pokile astub Kelmis üles räppar Ingmar Gailit, kelle lood «Kroonijuveel» ja «Rahu Mu Sees» said sel aastal sooja vastuvõtu osaliseks.

Foto: Marie Rosalie Hanni

Lisaks keerutab plaate DJ Dr.PhilGood. 

Uksed avatakse kell 22, pileti eest võib maksta iga inimene nii palju, kui rahakott seda lubab.

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles