Rakvere muusik liitus Soome kultusbändiga Dingo

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trummar Valdo Vildak
Trummar Valdo Vildak Foto: facebook.com

Tuntud Rakvere muusik ja muusikakooli Rajaots trummiõpetaja Vallo Vildak liitus Soome kultusansambliga Dingo, esimene kontsert ootab meest ees juba selle kuu eelviimasel päeval, kirjutab Virumaa Teataja.

«Praegu teeme intensiivselt proovi ja õpime lugusid,» ütles Vallo Vildak ja lisas, et tegelikult uuenes sel sügisel kogu ansambli koosseis. Algupärasest Dingost on alles vaid ansambli karismaatiline laulja Neumann.

Vallo Vildaku kutsus Dingosse kitarrist Rein T Rebane, Eestist on ka bassimängija Taago Daniel.

Eile tegi uuenenud Dingo Tallinnas üheskoos esimese proovi, Soomest olid kohale sõitnud ka Neumann ning ansambli uus klahvpillimängija.

«13-14 lugu on vaja selgeks õppida, sellega saab asja käima,» rääkis Vallo Vildak. «Võtan asja rahulikult, eks ole näha, mis saama hakkab.»

Vallo Vildak on mänginud löökpille mitmes ansamblis, neist tuntuim on kunagi ka Tanel Padari bändiks olnud Speed Free. Rakvere Linnaorkestris puhub ta hoopis tuubat. Aga trummi mängib ka.

Täna on Dingo koos oma uue koosseisuga külas ka Elu24 Live stuudios!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles