Skandaalse «Abielus esimesest silmapilgust» viimane osa eetris täna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Abielus esimesest silmapilgust» pulmad: Juhan ja Liis
«Abielus esimesest silmapilgust» pulmad: Juhan ja Liis Foto: Elika Hunt

TV3 šokeeriva teleprojekti «Abielus esimeses silmapilgust» viimases osas tuleb osalejatel otsustada, kas jääda abiellu või mitte.

Rohkem kui kuu aega kestnud enneolematult julge armueksperiment saab läbi ja paarid peavad tegema ekspertidele teatavaks oma otsuse, kas jätkata abielus või lahutada. Liisa ja Kristjani suhted kiskusid kiiva abielu algusest peale, kui paar hakkas otsima asju, mis neis on erinevad ja leidnudki üles neid külgi, mis neid ühendavad.

Foto: Mari Pukk

Siimuga toimunud armuafääri järel lubasid Liisa ja Kristjan siiski eksperimenti jätkata ja viimase nädala suhte loomise nimel pingutada.

Foto: TV3

Siimu ja Heleni paranema hakanud suhe sai järjekordse löögi, kui Siim tunnistas Helenile üles tunded Liisa vastu, kuid ka nemad lubasid ekspertide ees, et pingutavad viimase nädala teineteise nimel.

Juhani ja Liisi tormiselt alanud abielus on valitsenud täiuslik teineteisemõistmine.

Foto: Elika Hunt

Saates paarid kokku sobitanud psühholoog Kärt Kase sõnul võib viimase saate eel tulemusega rahule jääda, sest paaride moodustamiseks oli aeg piiratud ning oluline küsimus on, kas eksperimendis osalejad pingutavad oma suhete nimel piisavalt. Millise otsuse paarid teevad, selgub juba täna õhtul!

«Abielus esimesest silmapilgust» on TV3 eetris täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles