Riina Põldroosi kollektsioon «Frost» Tallinna Moenädalal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Riina Põldroosi uus kollektsioon «Frost» on inspireeritud pimedatest kargetest talveöödest, filigraansest härmatisest, tähistaevast, lumest ja jäätükkidest rabajärvedel. Kleitideks on muutunud sügav ja varjusid täis pimedus, hingedeaja müstika, hämaruse nähtamatum pool. Värvideks on must ja valge, helgib kuld ja hõbe. Voogab siid, pits ja laserlõikusega kolmemõõtmelised kangad.

Foto: Tanel Veenre

Rõivaid täiendab uuena ka Riina Põldroosi aksessuaarikollektsioon- vööd ja käekotid. 

Foto: Tanel Veenre

Väikesed käekotid on käsitsi valmistatud Itaalia kvaliteetnahkadest Embassy of Fashion moemaja töökas õmblustoas kohapeal. 

Foto: Tanel Veenre

Embassy of Fashion moemaja alla koondunud Riina Põldroos, Aldo Järvsoo ja Ketlin Bachmann on ateljeetööna valmivat moodi loonud juba üle kahekümne aasta ning igaüks selle töö eest eraldi tunnustatud Eesti parima moekunstniku tiitiliga Kuldnõel.

Etendust toetab Colonna Kinnisvara, kelle kutsel esitles Embassy of Fashion oma kollektsioone sel aastal ka Milanos EXPOL.

Kollektsioonidest inspireeritud moefilmid on spetsiaalselt ürituse tarbeks valmistanud Portugali filmikunstnik Luis Braula Reis.

Riina Põldroosi kollektsiooni esitlus toimub TFW 2015 raammes Telliskivi Loomelinnaku Rohelises Saalis Embassy of Fashion Moemaja ühisel showl  23. Oktoobril kell 21.00

Embassy of Fashion Moemaja show afterparty toimub restoranis Trühvel, Telliskivi loomelinnaku Oranzis majas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles