Khloe Kardashian: viimane nädal on olnud uskumatult raske

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lamar Odom ja Khloe Kardashian.
Lamar Odom ja Khloe Kardashian. Foto: SCANPIX

Teletäht Khloe Kardashian kommenteeris esimest korda avalikult oma abikaasa Lamar Odomi haiglasse sattumist.

Kolm päeva järjest pidutsenud Odom leiti 13. oktoobril teadvusetult Nevada bordellist, misjärel viibis ta pea nädala koomas. Mehel oli väidetavalt mitu insulti ja ta vajab tõenäoliselt neerusiirdamist. Esmaspäeval viidi teadvusele tulnud endine NBA täht üle Los Angelese haiglasse.

«Viimane nädal on olnud uskumatult raske,» kirjutas Khloe oma veebilehel. «Olen tohutult tänulik perekonnale, sõpradele ja fännidele, kes on Lamarile saatnud palveid ja häid soove. Tahan tänada ka kõiki Sunrise haigla töötajaid, sealhulgas imelisi arste ja õdesid nende headuse ja usina töö eest. Tänu nende imelisele hoolele on toimunud uskumatuid edusamme.»

Khloe lisas: «Sellisteks juhtumiteks pole kunagi võimalik päriselt valmis olla ja ilma armastuse ja lõputute palveteta, mida Lamari heaks öeldud on, ja jõuta, mida on andnud mulle lähedased, oleks seda väga raske taluda olnud. Aitäh jätkuva toetuse eest. Jumal on suurepärane!»

Kõmusaidi TMZ andmetel pani Khloe pausile oma suhte James Hardeniga, et taastumisel Lamari kõrval olla.

Lõbumaja Love Ranch, kust Lamar Odom teadvusetult leiti.
Lõbumaja Love Ranch, kust Lamar Odom teadvusetult leiti. Foto: MAVRIXONLINE.COM/MAVRIXONLINE.COM
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles