Rabarock on tagasi!

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rabarock 2008
Rabarock 2008 Foto: Toomas Dettenborn / Rabarock

Aasta pausi pidanud festival Rabarock leiab aset 17. ja 18. juunil 2011. Kuuendat korda toimuva Rabarocki passid tulevad müüki 10. novembril.


Kuna Rabarocki passid on olnud läbi aastate popid aastalõpukingid, siis lähevad piletid ka tänavu müüki juba 10. novembril.  Vaatamata kultuuriürituste käibemaksu tõusule ja euroeelsele hinnarallile on Rabarocki festivali passide soodushind täpselt sama, mis kaks aastat tagasi, ehk 555 krooni.

«Loodus on aastajagu tühja kohta sallinud, poleks ilus seda lahkust kuritarvitada. Meil on väga hea meel, et meie partnerid ja toetajad on jätkuvalt festivaliga ühes paadis ning seda tugevamalt kui kunagi varem. Lisaks oleme arvatud Tallinn 2011 programmi,» kommenteerib festivali korraldaja Kristo Rajasaare. Alates 2005. aastast toimunud Rabarock on viie suve jooksul toonud Eesti publikuni mitmekesise valiku muusikamaailma olulistest nimedest.  Järvakandi lavadel on rockilegendid vaheldunud noorte aktuaalsete artistidega, muusika polkast rockini ja metalist indie’ni. Nagu varasemalt, on ka saabuval festivalil varuks hulk põnevaid üllatusi. Esimesed artistid kuulutatakse välja järgmise aasta alguses, siis tõuseb ka piletihind.
 
Rabarock on viiel suvel toonud Eesti publikuni mitmekesise valiku muusikamaailma olulistest nimedest: Sparks, The Fall, Danko Jones, Laibach, Electric Six, The Misfits, The Exploited, Therapy?, Gary Numan, Ladytron ja paljud teised tegijad ning muidugi kodumaised rockstaarid. Spetsiaalselt Rabarockiks on lavalaudadele naasnud legendaarsed kodumaised kultuskollektiivid Rosta Aknad, Mr. Lawrence, Tõnis Mägi & Muusik Seif, Silvi Vrait & Ultima Thule, Onu Bella Bänd. Senine Rabarocki publikurekord on 13 000 inimest.

Rabarocki festivalipassid soodushinnaga 555 krooni on alates 10. novembrist müügil kõikides Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles