Kuum pesumodell Kristina Petina: saavutan kõik, mida tahan!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Playboy Aasta Kaunitar 2009 valimised klubis Parlament - 17.04.09
Playboy Aasta Kaunitar 2009 valimised klubis Parlament - 17.04.09 Foto: Karli Saul

Taškendis sündinud, kuid kuus aastat tagasi koos vanematega Eestisse kolinud kaunitar Kristina Petina on viimast aastat sisekujunduse ja disaini tudeng, kuid kuulsust on kaunitar kogunud poseerides Eesti Playboyle ning esinedes arvukates pesu-show'des. Kristina rääkis Buduaarile endast ja oma ambitsioonidest ning ka tähelepanust, mida neiu tihtipeale saab.


Kristina on pärit Uzbekistanist, kuid sündinud hoopis Taškendis. Kaunitar on seetõttu eestlannadega võrreldes veidi temperamentsem.

«Ma tunnen ka ise, et olen temperamendilt eestlannadest natukene erinev. Minu arust on aga kõik inimesed erinevad ja nii peabki olema, sest igaüks on individuaalne isiksus. Enda iseloomustamiseks võin öelda, et olen lõbus, enesekindel, heatahtlik, energiline ja avatud ning saavutan alati kõik, mida tahan. Mina olen optimist, mulle meeldib elada ja ma rõõmustan igal hetkel,» räägib Kristina endast.

Lisaks õppimisele on Kristina tegev ka modellina. «Töötan modellina juba viiendat aastat Beta agentuuris. Enim tööd on mul pesumodellina, kuigi teen ka palju muid erinevaid fotoseeriaid.»

«Playboysse sattusin oma fotograafist sõbra Peke Eloranta kaudu ja see oli meie esimene koostöö ja pildistamine Playboyga. Meil oli väga hea meeskond ja pildiseeria tuli väga kvaliteetne. Kindlasti seetõttu panid paljud välismaa Playboy ajakirjad minu seeria oma Playboysse!» rõõmustab Kristina.

«Modellina on vast mu kõige suurem saavutus Playmate of the year 2009 tiitili võitmine ajakirjas Playboy. Võistlusel oli suur konkurents ja kõik osalejad unistasid sellest tiitlist ning praeguseks hetkeks olen mina ainuke neiu, kes  seda tiitlit kannab!»
 

Kristina peab tunnistama, et teda tuntakse isegi tänaval ära ning ette on tulnud ka ebatavalisi lähenemiskatseid. «Nädalavahetustel meeldib mulle kõige rohkem aega veeta Cathouse'is, sest minu kõige suuremad pildid asuvad seal ja seepärast tuntakse mind ka selles klubis alati ära.»

«Lähenemiskatsetest rääkides, uskuge või mitte, aga kõige hullem ja meeldejäävam seik on seotud mitte mehega, vaid naisega. Kes, nagu pärast väja tuli, tahtis minuga kohtuda ning kasutas mitte eriti standardseid mõtteid ja ideid. Alguses ma mõtlesin, et see kõik oli mingi nali, aga pärast tuli välja, et ta plaanid olid tõsised!»

Kristiina on elus seadnud kindlad eesmärgid, mille poole ta püüdleb. «Olen väga ambitsioonikas ja püüan alati oma eesmärke saavutada. Praegusel etapil on mu elus tähtsal kohal kõrghariduse omandamine ja oma äri loomine, milleks mul on palju huvitavaid ideid. Muidugi paralleelselt tahan tegeleda showbusiness'iga. Ma väga loodan, et kõik läheb nii, nagu planeerin!» jutustab Kristina oma tulevikuplaanidest.

Vaata Kristina Petina seksikat pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles