Ameerika pikimate jalgadega naine: ma olen meeste jaoks fetiš

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Holly Burt
Holly Burt Foto: Barcroft TV

Ameerika pikimate jalgadega naist kiusati koolis, kuid pärast New Yorki kolimist ei saa meestel temast küllalt.

20-aastane Holly Burt on pärit Floridast ja ta õpib disaini, vahendab Barcroft TV. Holly on 195 sentimeetrit pikk ja tema jalad tervelt 125,7 sentimeetrit pikad.

Koolis kiusamist kannatanud Holly sai pärast New Yorki kolimist kõvasti enesekindlust juurde, kuna meestele meeldib tema figuur väga.

«Põhikoolis narriti mind koibikuks, puuks või kaelkirjakuks, kuid nüüd on mehed mind märkama hakanud,» ütles Holly.  «Mulle on lähenenud mitmed mehed, kellel on fetiš pikkadele jalgadele. Kui inimesed näevad mind kõrgetel kontsadel, kukub neil suu lahti.»

Hollyl on range reegel, et ta ei loo suhteid meestega, kes on lühemad kui 190 sentimeetrit. 

«Õnneks on New York tuubil pikkadest, kuumadest meestest. Kui märkan baaris kedagi, kes on minust pikem, lähen talle ligi ja alustan juttu. Mu jalgadest on kindlasti saanud positiivne külg. Vanemana hindavad inimesed neid rohkem,» sõnas ta.

Tervet Holly perekonda on õnnistatud kasvugeenidega. 

«Esimest korda sain oma pikkusest aru, kui taipasin teises klassis, et olen õpetajast pikem. Mu ema on 185 cm, isa 190 cm ja õde 183 cm pikk. Ma olen juhtumisi terves perekonnas pikim,» ütles Holly. «Mu kadunud vanaisa oli 203-sentimeetrine ja onu kahemeetrine. Meil on seega väga-väga pikakasvuline suguvõsa.»

Lapsepõlves tuli Holly pikkus kasuks spordis ja lühemate sõprade aitamises. «Sportmängudes valiti mind alati esimesena meeskonda. Mängisin kümme aastat jalgpalli ja kaheksa aastat korvpalli,» rääkis ta.

Pikkusel on ka omad miinused: «Väga raske on lennukisse ära mahtuda ja autosse siseneda. Mu ekskallimal oli Mini Cooper ja me sõitsime sellega Floridasse. See oli mu elu hirmsaim sõit. Ka poes on väga keeruline sobivaid rõivaid leida.»

Holly keskendub hetkel õpingutele ja unistab kolledži lõpetamisest. Samas loodab ta, et ta jõuab tänu pikkadele jalgadele kaugele.

«Armastan seda tähelepanu! Olen kogu elu pikk olnud, kuid esimest korda on see tähelepanu positiivne. Loodan, et tänu jalgadele avaneb mul uusi võimalusi, näiteks võiksin taas modellindusega tegeleda,» ütles Holly.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles