King of Kings võitja Maxim Vorovski: mul oli tunne, et ma ei saa kaotada, ma kas võidan või suren

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
King of Kings - Maxim Vorovski
King of Kings - Maxim Vorovski Foto: MediaMarketing

Laupäevase King of Kingsi turniiri tähtsaimas superfight`is ülivõimsa lahingu löönud Eesti võitleja Maxim Vorovski ütles, et kuigi oli väga raske matš, lootis ta võitu, kirjutab heade uudiste portaal GoodNews. 

Foto: Xplosion fight

"Vastane alustas väga tugevalt,” meenutab Maxim TV3le antud intervjuus. “Eelmise matši pidasin ma kuu aega tagasi ja mu põlv oli vigastatud — ilmselt vastase meeskond sai videot vaadates aru, et olen vigastatud ja püüdis seda ära kasutada, sest löögid tulid just jala pihta. Panin löökidele siiski blokid ette.”

King of Kings meediajuht ja reporter Monika Kuzmina tuletab meelde, et rahvas elas Maximile meeletult kaasa, tõusis saalis püsti ja karjus tema nime. “Kas sa kuulsid ja tundsid seda ringis, kuidas sulle kaasa elati?” küsib ta.

Foto: Xplosion fight

“See on mulle väga tähtis, et inimesed toetavad mind,” räägib võitja.

“Sellepärast andsingi endast sada protsenti. See võit polnud ainult minu, vaid kogu Eesti rahva jaoks. Mul oli tunne, et ma ei saa kaotada, ma kas võidan või suren!” Maxim nendib, et kodupubliku ees on hoopis teistmoodi esineda kui väljaspool, kus teda nii palju ei tunta, ja seepärast on ta väga tänulik kõigile toetajatele.

Foto: Viktor Burkivski

Kaheksa aastasena võitluskunstidega alustanud Maxim Vorovski on nüüd reitingus kohal number üks ja tal on võimalus saavutada tšempionitiitel. Edasi lubab ta veidi puhata, seda enam, et enda hinnangul tegi ta sõrmele pisut liiga.

Vaata lisaks SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles