Video! Mis värvi riideid tuleks kanda, et olla loominguline, edukas ja sõbralik?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LA'V Eco Fashion moepidu Kochi kohvitoas: «Targalt kauniks»
LA'V Eco Fashion moepidu Kochi kohvitoas: «Targalt kauniks» Foto: Erlend Štaub

Kas teadsite, et rõivaste värv võib väga palju ka inimese elu mõjutada.­ "Seitsmesed uudised" kõnelesid kunstnik Ülle Papagoiga, kes räägib, millised värvid tagavad edukuse ja millised võivad meist sootuks negatiivse mulje jätta. Samuti saate teada, miks tasub kanda peas kolmandat silma.

Vaata, milline on sinu lemmikvärv ja kuidas see sind iseloomustab!

Sinine on tarkuse värv. Selles värvis peituvad kõik uuenduslikud ning värsked ideed.

Roheline on intuitsiooni, sõpruse ja empaatia värv. Kui rohelisega liialdada, siis muutub ka inimene väga usaldavaks. Rohelise tooniga on seotud näiteks lillelapsed ja hipid.

Punane on tegutsemisjõu ja julguse värv. See annab enesekindlust, mida meil igapäevaelus väga vaja läheb. Ka karisma ja isiku meeldivus tõuseb punases väga esile. Kui punast on liiga, võib inimene muutuda vihaseks, olla liiga jõuline.

Valge on kõige maise, materiaalse maailma värv. Sinna alla kuulub ka näiteks meie maksevahendid ja raha. Valge üleküllus võib aga meid muuta kalgiks.

Kollane on rõõmu värv ja värviringis on ta kõigi värvuste kese. See värv tasakaalustab ja maandab teisi.

Tee oma elu värviliseks, siis on ka suurem tõenäosus, et kasutad ka kogu oma potensiaali, andeid, ja võimalusi, mis su ellu tulevad!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles