Marilyn Monroe lükkas tagasi Frank Sinatra abieluettepaneku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kümme läbi aegade kõige populaarsemat soengut. 2. Marilyn Monroe.
Kümme läbi aegade kõige populaarsemat soengut. 2. Marilyn Monroe. Foto: MATTY ZIMMERMAN/AP

Uus raamat nimega «Sinatra: The Chairman» väidab, et imekaunis filmistaar Marilyn Monroe lükkas tagasi legendaarse naiste iidoli Frank Sinatra abieluettepaneku.

Legendaarne lauljast hurmur Frank Sinatra palus kõigest aasta enne narkootikumide üledoosi tõttu surnud näitlejanna Marilyn Monroe kätt, vahendab Female First.

1961.aastal naise kätt palunud Sinatra sai eluloo sõnul tõrjutud, sest Monroe soovis abikaasa Joe DiMaggio'ga taasühineda.

Sinatra lähedaseim abi Jilly Rizzo ütles elulooraamatu «Sinatra: The Chairman» autorile James Kaplan'ile, et Frank soovis naisega abielluda, aga too ütles ära.

Laulja tunded Monroe vastu olid niivõrd tugevad, et temast ja DiMaggio'st said rivaalid ning Sinatrat ei lubatud koguni näitlejanna matustele.

Talendi agent Milt Ebbins lisas: «Selles ei olnud mingit kahtlust, et Frank oli Marilyni armunud.»

Foto: Top Photo / SCANPIX

Monroe saatis Sinatrat ka mehe puhkekeskuses Cal Nevas, et naist kaitsta allakäigu eest.

Siiski võttis nädal hiljem filmistaar omalt elu.

Monroe ja Sinatra said tuttavaks aastal 1954, kui Sinatra oli veel koos oma teise abikaasa Ava Gardner'iga. Pärast nende lahutust 1957.aastal kohtusid staarid mitu kuud.

Elulooraamat «Sinatra: The Chairman» näeb ilmavalgust 27.oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles