Pop-punk sensatsioon 5 Seconds of Summer tuleb Eestisse esinema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austraaliast pärit pop-punk bänd 5 Seconds of Summer
Austraaliast pärit pop-punk bänd 5 Seconds of Summer Foto: promo

Järgmise aasta 4. juunil esineb Saku Suurhallis komeedina pop-muusika taevasse tõusnud 5 Seconds of Summer. Bänd jõuab Eestisse oma uue albumi esitlustuuri Sounds Live Feels Live raames. Piletid tulevad Piletilevisse müügile 23. oktoobril kell 10.00, FBI kontsertklubi liikmed saavad pileteid osta juba alates 21. oktoobrist.

Austraaliast pärit pop-punk bänd 5 Seconds of Summer on viimase paari aasta jooksul teinud muusikamaailmas tõelise läbimurde. Bändi omanimeline debüütalbum oli lausa 76-s erinevas riigis iTunesi enimmüüdud plaat ning jõudis paljude erinevate muusikaedetabelite tippu, nende hulgas oli ka mainekas Billboardi edetabel. Sel nädalal, 23. oktoobril, annab 5SOS välja oma teise albumi pealkirjaga «Sounds Good Feels Good» ning jõuab plaadi esitlustuuri raames 4. juunil ka Tallinnasse, Saku Suurhalli.

2011. aastal tegevust alustanud bänd koosneb neljast liikmest – Luke Hemmings (vokaal, kitarr), Michael Clifford (kitarr, taustvokaal), Calum Hood (bass, taustvokaal) ning Ashton Irwin (trummid, taustvokaal). Tuntuks said noormehed esialgu tänu YouTube’ile, kuhu postitasid videosid endast tuntud poplugusid mängimas. Järgnes huvi nii plaadifirmade kui ka teiste muusikute poolt – bändi loomingut jagasid oma kanalites näiteks One Directioni liikmed ning nii 2013. kui ka 2014. aastal käisid need kaks bändi ühiselt ülimenukatel kontsertturneedel.

Sel aastal on 5 Seconds of Summer tuuritanud nii Austraalias, USA-s, Suurbritannias ja Euroopas ning välja müünud hulgaliselt kontsertpaiku, sealhulgas esinesid nad kaks õhtut järjest ka legendaarsel Wembley staadionil. 2016 toob bändi jaoks kaasa uue maailmaturnee nimega Sounds Live Feels Live.

««Rock Out With Your Socks Out» tuur oli suurepärane! See oli meie jaoks väga tähtis hetk – olla tuuri peaesineja, see ongi see millest oleme unistanud. Anname endast parima, et uus turnee oleks veel vägevam ja et te kõik saaksite võimsa elamuse. Me ei jõua seda ära oodata, tahame väga mängida teile oma uut muusikat. Armastame teid ja loodame teid kõiki peagi näha!» on bänd ise uue tuuri eel väga elevil.

5 Seconds of Summer esineb turnee «Sounds Live Feels Live» raames Tallinnas, Saku Suurhallis 4. juunil 2016. Piletid on Piletilevis müügil alates 23. oktoobrist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles