Aldo Järvsoo kollektsioon Eclissi Lunare Tallinna Moenädalal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aldo Järvsoo kollektsioon Eclissi Lunare Tallinna Moenädalal
Aldo Järvsoo kollektsioon Eclissi Lunare Tallinna Moenädalal Foto: Embassy of Fashion

Embassy of Fashion moemaja disaineri Aldo Järvsoo kollektsioon Eclissi Lunare on inspireeritud Jaapani kargest talveööst.

Foto: Embassy of Fashion

Kuu varjude maalitud hõbedaselt helklevad Jaapani aiad, öömustad linnud peitumas põõsaste rägastikku, külmunud lilled tardunud härmatisse.

Aldo Järvsoo kollektsiooni pidulikud jäigast pitsist suurvormid on kokku miksitud pehme kašmiiri ja naturaalnahaga, kõrgtehnoloogilises laser-lõikuses tekstiilid imiteerivad linnusulgi.

Foto: Embassy of Fashion

AJ on Eesti üks tunnustatumaid moekunstnikke, kelle loomingu esitlused on toimunud Itaalias, Hollandis, Prantsusmaal, Belgias, Austrias, Suurbritannias, Saksamaal, Venemaal, Lätis, Leedus, Soomes, Rootsis, Portugalis ja ka Luksemburgis.

Embassy of Fashion moemaja alla koondunud Aldo Järvsoo, Riina Põldroos ja Ketlin Bachmann-Põldroos on ateljeetööna valmivat moodi loonud juba üle kahekümne aasta ning igaüks selle töö eest eraldi tunnustatud Eesti parima moekunstniku tiitliga Kuldnõel.

Etendust toetab Colonna Kinnisvara, kelle kutsel esitles Embassy of Fashion sel suvel kollektsioone ka Milaano EXPO’l.

Kollektsioonidest inspireeritud moefilmid on valmistanud spetsiaalselt selle ürituse tarbeks Portugali fimikunstnik Luís Braula Reis.

AJ teise kollektsiooni esitlus toimub TFW2015 raames Telliskivi loomelinnaku Rohelises saalis Embassy of Fashion moemaja ühisel showl 23.oktoobril kell 21.00

Aldo Järvsoo esimene kollektsioon tuleb esitlusele juba 21.oktoobril kell 21.00 Tallinna Moenädala Kuldnõela gaalal!

Embassy of Fashion moemaja show afterparty toimub restoranis Trühvel, Telliskivi loomelinnaku oranžis majas.

Piletid müügil Piletilevis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles