«We Love the 90’s» festivali peaesinejateks suvel on Scooter, E-Type ja Vengaboys!

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülimenuka «We Love the 90’s» festivali peaesinejateks suvel on Scooter, E-Type ja Vengaboys!
Ülimenuka «We Love the 90’s» festivali peaesinejateks suvel on Scooter, E-Type ja Vengaboys! Foto: promo

Soomes juba mitmeid aastaid korraldatud Euroopa suurim 90ndate festival, «We Love the 90’s» jõuab suvel suure rahva huvi tõttu taas tee Eestisse.

Megafestival tõi eelneval suvel Tallinna Laululavale tõelise staarideparaadi ja rahvahulga, ning jätkab samas vaimus. 26. ja 27. augustil aset leidva festivali neljaks esimeseks välismaiseks superstaariks on Scooter, E-Type, Vengaboys ja Londonbeat.

Kahel päeval vallutab lava pea 20 artisti, kelle sajad superhitid on aastate jooksul võtnud üle muusikaedetabeleid üle kogu maailma. Avalikustame neli esimest superstaari, kes oma etteaste üritusel teevad.

Foto: promo

Scooter, kes on Saksamaalt pärit tantsumuusika fenomen ning on tänaseks tegutsenud juba üle 21-aasta.

Bänd on müünud rohkem kui 31 miljonit plaati, sealhulgas teeninud ka üle 80ne kuld ja plaatina auhinna. Nende 23 singlit on jõudnud kõik edetabelites Top 10-sse.  Bändi tuntumatuteks hittideks on lood nagu  “Fire”, “How Much Is The Fish”, “Hyper, Hyper”, “Move Your Ass”, “Nessaja”, “4 am”, “Maria (I like it loud)” jpm.

Foto: promo

Vengaboys, kes oli eelmise kümnendi üks enimmängitud tantsumuusika artiste nii Eestis kui kogu Euroopas. 

Vengaboys sai tuntuks 1998. aastal hitiga “We Like To Party” ning sellele järgnenud lugudega nagu “Boom, Boom, Boom, Boom” ja “We’re Going To Ibiza”, „Shalala lala“ jpt.

Londonbeat, kes 1991. aastal Billboardi ja Euroopa edetabeleidvallutas ning end igaveseks muusikaajalukku kirjutas aegumatutemegahittidega “I’ve Been Thinking About You”,  “You Bring OnThe Sun” ja “A Better Love”. Nad on välja lasknud kokku kuus edukat stuudioalbumit ning on ühed menukaimaid 1990ndate tantsumuusika tähti, kes mitmel korral ka Eestit väisates andnudtõeliselt menukaid kontserte.

Foto: promo

Rootsist pärit E-type, kes ei vaja tantsusõprade seas tutvustust.

1990ndate diskostaari ja rütmivõluri kuulsamad hitid on „Set The World On Fire’’, „This Is the Way’’, „Here I Go Again’’, „Life’’ jt. Ta on välja andnud kuus edukat stuudioalbumit, võitnud kolm muusikaauhinda Swedish Music Awards galalt ja nomineeris Rootsi Grammyle kategoorias ’Moderne Tants’. 

Foto: promo

Piletid tulevad müüki Piletilevisse 19.10.2015:

Pilethinnad kuni 31.12.2015:

1 päeva tavapilet - 39 EUR

1 päeva FANZONE pilet - 49 EUR

2 päeva tavapilet - 49 EUR

2 päeva FANZONE pilet - 79 EUR

2 päeva VIP pilet - 159 EUR 

(NB! Müügil ainult 2-päeva VIP piletid) 

Pilethinnad alates 01.01.2016:

1 päeva tavapilet - 49 EUR

1 päeva FANZONE pilet - 69 EUR

2 päeva tava - 59 EUR

2 päeva FANZONE pilet - 89 EUR

2 päeva VIP pilet - 199 EUR

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles