Vau-faktor jäi puudu: Juss Haasma Winehouse oli veidi udune

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt kolmas saade, Juss Haasma
Su nägu kõlab tuttavalt kolmas saade, Juss Haasma Foto: Erlend Štaub

«Su nägu kõlab tuttavalt» kolmandas saates kehastas Juss Haasma Amy Winehouse'i ja laulis lugu «Valerie».

Andrus Vaarik: Juss, sa oled võimas mees ja sa oled väga kõva töömees ja väga hea parodist ja väga hea laulja ja imeline näitleja. Aga mulle tundub, et sa võtsid endale natuke raske ülesande. Isegi sulle raske ülesande, teha natuke ebamäärast, natuke purjus Amy Winehouse'i. Ka tema parimas vormis ära teha on raska ja sa võtsid veel ühe ülesande juurde. Kõik see ähmastas seda. Sul oli palju fookusi, kuhu püüda, ja resultaat jäi natuke udune.

Olav Osolin: Ma olen suur Amy Winehouse'i fänn olnud ja ma vaatasin seda kahetise pilguga. Ühest küljest on tore, et keegi juba iseenesest nii hästi laulab. Siin ei püütud niivõrd Amy häält järele teha, kuivõrd laulumaneeri ja musikaalsust. See lugu ei ole ju kõige kergemate killast laulda. Selles mõttes see kõik oli nice. Kõik nagu oli ja midagi nagu väga ette heita ei ole, aga mul ei klikanud ka, et vau! See oli selline Winehouse, nagu me teda mäletame, aga võibolla mitte kõige säravamatelt hetkedelt.

Tanja Mihhailova: Eelmised etteasted olid sul vau-faktoriga, aga täna mul seda paraku ei tekkinud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles