Väärikas etteaste: Sepo Seeman üllatas näosaates võimsa lauluhäälega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt kolmas saade, Sepo Seeman
Su nägu kõlab tuttavalt kolmas saade, Sepo Seeman Foto: Erlend Štaub

«Su nägu kõlab tuttavalt» kolmandas saates kehastas Sepo Seeman Tõnis Mäge ja laulis lugu «Aed».

Eda-Ines Etti: Mulle meeldis! Sellepärast meeldiski, et oli väärikas. Sa oled ikkagi väga hea laulja, Sepo. Tõnist järgi laulda on ju väga raske ja see veenis mind täielikult, mida sa laval tegid ja lõpus saime natuke naerda ka. 

Andrus Vaarik: Sul vedas, et saatus andis sulle Mäksi. Ega te häälelt väga kaugel üksteisest ei ole. Alguses ma kuulsin Sepot rohkem, aga poole pealt oli ikka väga Mäks. Mulle meeldis see tõsidus, kuidas sa seda tegid. Siin ei pea iga hinna eest nalja tegema.

Olav Osolin: See laul on juba selline, et seda väga vinti keerata ei saa. Tõnist Mäest saaks ju väga lõbusaid paroodiaid teha, tal on repertuaar niivõrd lai. Aga kui sa valisid sellise loo, siis sa tegid seda nii, nagu sellist lugu tehakse. Minu jaoks oli ka üllatav, et sa nii hea laulja oled. Mulle ka meeldis see pisike vimka sinna lõppu.

Tanja Mihhailova: Ma olen veel sinu esituse lummuses. Mulle väga meeldis, et sa tegid midagi tõsiselt. Ma pole selles mõttes teiste kohtunikega nõus, et ma oleks tahtnud, et sa ei oleks oma lolli nalja teinud. Ma jälgisin ja nautisin su häält, sest sa laulsid nii hästi.

Sepo võitis saate ja ta annetas võidetud 1000 eurot Eesti Vähiliidule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles