Õudus õuduse otsa! Lenna tõmbas meelelahutustööstusel vaiba alt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt kolmas saade, Lenna Kuurmaa
Su nägu kõlab tuttavalt kolmas saade, Lenna Kuurmaa Foto: Erlend Štaub

«Su nägu kõlab tuttavalt» kolmandas saates kehastas Lenna Kuurmaa Aqua't ja laulis lugu «Barbie Girl».

Tanja Mihhailova: Ma ausalt öeldes ei tea, mis saatega meil tegu on. Trololo, Barbie girl... Õudus õuduse otsas! Kohutav täiesti. Kui sa mõtled, millega välja tulla pärast pikemat pausi, ära sellega jumala eest tule. Kuigi tegelikult sa ikka oskad väga hästi seda bimbo-värki... Sinust räägin, Uku.

Eda-Ines Etti: Tore oli see kõik. Mul oli blond Barbie, kui ma olin väike tüdruk, aga sinna karbi peale oli joonistatud üks teine Barbie, kes oli brünett Barbie. See oli mu unistuste Barbie. Sina oledki see brünett Barbie, keda ma tahtsin saada.

Andrus Vaarik: Mulle väga meeldis, et sa oled kuidagi kestast välja tulnud ja kaifid seda lollust täie rauaga. Su õnn ja rõõm mind rõõmsaks teeb! Te kõik tõmbate vaiba alt sel meelelahutustööstusel täna. Kui teil Keniga tuksi läheb, siis seal on trololo-mees olemas. Sobib sama hästi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles