Nutta või naerda? Mikk Mäe trololo-mees tõi meelde õudse nõukaaja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt kolmas saade, Mikk Mäe
Su nägu kõlab tuttavalt kolmas saade, Mikk Mäe Foto: Erlend Štaub

«Su nägu kõlab tuttavalt» kolmandas saates kehastas Mikk Mäe Eduard Khili ja laulis lugu «Trololo».

Olav Osolin: See oli vahva number! Kui ma meenutan seda trololo-värki, siis mul tulevad kahesugused tunded. Esiteks tuleb meelde see õudne Vene aeg, kus sellised tüübid hiilisidki keset kesktelvisiooni ekraani ja midagi muud vaadata ei olnud. Ja võib ka arvata, et selle laulu tekstil olid ikkagi sõnad, aga ju need keelati ära. Ega kauboi ikka niisama koju ei läinud, sest kauboi elas ameerikas, kus elasid kõige suuremad vaenlased. Teine asi, mis tõi sinu kui noore inimese mulle meelde, hakkab selline veider asi uuesti elama. Kui sa teed lahti Youtube'i ja vaatad, mida selle lauluga peale on hakatud. Seda on miljoneid kordi vaadatud, Eduardi Khilist sai ootamatult superstaar ja ainuüksi see, kuidas Hitler rääbib trololo-mehega, on vaadatud üle nelja miljoni korra. Sa tegid seda hiilgavalt järele ja kõik need miljon muljet tulid mulle jälle pea sisse.

Tanja Mihhailova: Kui ma eelmine kord ütlesin, et sa võiksid tuurile minna Koidu "Nukukesega", siis mul on nüüd suurepärasem mõte - sa mine pigem Mart Müürisepa Caatriga.

Eda-Ines Etti: Jah, see on tõesti üks totakamaid lugusid, mida oleme pidanud kuulama, aga midagi nagu... Natuke nagu pervo on see Khil. Ma nägin seda pervot sinus samamoodi ja ses mõttes väga ehe ettekanne. 

Andrus Vaarik: Ma olen Olaviga nõus - meie kasvasimegi telekast seda vaadates. Iluuisutamine ja Brežnevi pea olid ka veel, aga me oleme sellest puhtalt välja tulnud. Kui meie Eduard Khili vaatame, siis hakkame nutma, aga teie hakkate naerma. Mul on väga hea meel, et teie naerate ja meie nutame. Meie sureme varsti ära ja meist ei tasu hoolida, ausalt öeldes. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles