Rolf Roosalu tekitas küsimuse, miks üldse Hurtsi Eestisse kutsuda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt kolmas saade, Rolf Roosalu
Su nägu kõlab tuttavalt kolmas saade, Rolf Roosalu Foto: Erlend Štaub

«Su nägu kõlab tuttavalt» kolmandas saates kehastas Rolf Roosalu Hurtsi ja laulis lugu «Wonderful Life».

Andrus Vaarik: Ma tean, et sa oled üks tore mürakaru ja rahmeldis ja sul on väga raske ennast niimoodi distsiplineerida. Aga näe, sa oled ise ka rahulik. Ma kuulsin, et Hurts tuleb jälle varsti Eestisse. Milleks teda kutsuda? Sa täidad selle koha väga hästi ära. See oli kena väljakutse sulle ennast nii minimaliseerida.

Olav Osolin: See oli jah selline Briti bänd, aga Eesti inimese kaif. Olgugi, et see on sügavamõtteline ja kurb lugu, kuidas mees tahab alla hüpata silla pealt ja siis daam paneb ümber mõtlema. Sellises nalja ja hüppamise ja tuledega vilgutamise saates on see võibolla natuke tagasihoidlik roll esinejale. Aga eks sellise väljapeetud rollid ole ka omal kohal.

Tanja Mihhailova: See oli midagi täiesti minule. Minu arust vähem teha ja vähem laulda on raskem kui rohkem teha ja rohkem laulda. Tämber läks mõnes kohas Rolfiks kätte. Aga numbrina oli väga hea. 

Eda-Ines Etti: Tegelikult on sinus, Rolf, midagi sarnast selle Hurtsi lauljaga. Sa olid rollis sees ja ma nägin ikkagi rohkem jäljendamist kui sind.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles