Video: Saara Kadak saavutas lapsstaar Toomas Uibo imetabase hääletämbri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt kolmas saade, Saara Kadak
Su nägu kõlab tuttavalt kolmas saade, Saara Kadak Foto: Erlend Štaub

«Su nägu kõlab tuttavalt» kolmandas saates kehastas Saara Kadak Toomas Uibot ja laulis lugu «Vari» + «Võõras mees».

Ines: Sa vist pilgutasid kogu laulu ajal silmi mingi kaks või kolm korda! Kuidas sa said nii staatiline olla? See ei ole üldse nii lihtne. Selle etteaste puhul oli kõige keerulisem hääletämbri tabamine ja see tuli sul tõesti väga hästi välja, see Toomase metalne, puhas vokaal oli tõesti sinu esituses olemas. 

Andrus Vaarik: See oli lihtsalt lummav number, see kadunud poja tagasitulek. Tore, et meil on selline saade, mis võimaldab teoks saada sellistel imedel. Aitäh selle ime eest, Saara!

Olav Osolin: Ma ennist rääkisin lava taga Väino Uiboga ja siis ta ütles, et see sarnasus on ehmatavalt sarnane. Väga-väga autentne number.

Tanja Mihhailova: Ma vaatasin sulle otsa ja oli hästi veider tunne, et ma vaatan midagi erakordset, kus midagi erakordset ei toimu siin numbrina. Just see vibra - nii välja arenemata veel, et vahepeal jookseb ja vahepeal jääb seisma. Sõnade algused, nagu lapsed ikka laulavad. Need kõik olid kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles