Olav Osolin Liina Vahtrikule: oleks ma ülikooli ajal teadnud, et kohtun oma märja unistusega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt kolmas saade, Liina Vahtrik
Su nägu kõlab tuttavalt kolmas saade, Liina Vahtrik Foto: Erlend Štaub

«Su nägu kõlab tuttavalt» kolmandas saates kehastas Liina Vahtrik Blondie't ja laulis lugu «Heart of Glass».

Olav Osolin: Oleks ma ülikooli ajal teadnud, et ma oma tolleaegse märja unistusega kohtun! Debbie Harry oli minu tolleaegne kauge unistus ja ma olin selle bändi suur fänn. See oli hämmastavalt lähedalt tehtud. Ja mulle meeldis, et see polnud niisama üks ühele kopeerimine, aga mõnus paroodiavint oli peal. Olen näinud Debbie Harryt ka hiljem, kui ta botoxiga oma nägu teinud oli, nii et kui sa tahad näha, mis tulevikus tuleb, siis mine Youtube'i ja vaata.

Tanja Mihhailova: See oli väga peenelt tehtud number ja paroodia, aga mitte ülemäära. Ma tahaks veel edasi vaadata. Lauluosa, maneer, hääl, näoilmed... Ülihästi tehtud!

Eda-Ines Etti: Debbie Harry on ka minu üks suuri lemmikuid tollest ajast ja ma väga ootasin sinu numbrit, et kuidas sul see kõik välja tuleb. Mulle meeldis, et see üleolev seksikus, mis on Debbie Harrys, on ka sinus. Hääl oli väga hästi tabatud.

Andrus Vaarik: Minu meelest oled sa terrorist! Sa oled vaikselt meelelahutustööstusse sisse imbunud ja tõmbad tal koguaeg vaiba alt ära kohutavalt peenelt. Sa teed naeruväärseks seda naeruvääristamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles