Pankrotis ja kodutu: megabeib Heidi Montag lõi oma miljonid laiaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heidi Montag at a Valentine's Party at Pure Nightclub, Las Vegas, Nevada
Heidi Montag at a Valentine's Party at Pure Nightclub, Las Vegas, Nevada Foto: LVP/Starmax/EMPICS Entertainment

USA tõsielustaarid Heidi Montag ja Spencer Pratt on ära raisanud oma 10 miljoni dollari suuruse varanduse ning nad on pankrotis ja kodutud.

Hiljuti ära leppinud paari raha kulus 35 000 dollarilise kuumaksega renditud Malibu kodule, kolm miljonit dollarit maksnud Heidi läbikukkunud lauljakarjäärile, kuuele autole, eralennukitele ja blondi kaunitari iluoperatsioonidele, vahendab Contactmusic. Sellele lisaks tuleb neil maksta kahe miljoni dollari väärtuses makse, milleks neil raha ei ole.

«Olime ebaküpsed ja muretsesime liiga palju kuulsuse pärast ega mõelnud rahaasjadest. Tagasi vaadates võib öelda, et me poleks pidanud üldse raha kulutama, vaid elama tagasihoidlikult ja säästma,» kommenteeris Spencer. «Rääkisime pankrotiadvokaadiga ja olen uurinud võimalusi töötuabiraha saamiseks.»

Paar on hetkel kodutu ja elab Spenceri vanemate juures.

«Spenceri vanemad toovad meile kord nädalas poest süüa ja rohkem me ei saagi,» kirjeldas Heidi.

Paar süüdistab ebaõnnes nende tõsielusarja ootamatut katkestamist: «Me arvasime, et «The Hills» on nagu «90210» ja meil on veel viis kuni kümme aastat.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles