Eksklusiivvideo: Elina Born esitles esmakordselt tele-ekraanil oma uut bändi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Born esitleb esmakordselt tele-ekraanil oma uut bändi
Elina Born esitleb esmakordselt tele-ekraanil oma uut bändi Foto: Ülo Josing/ERR

Laupäeva hommikul kell 10 jõudis ETV ekraanile saade "Hommik Anuga", kus lauljatar Elina Born esitles televaatajatele esimest korda oma uut bändi.

Tänavu Eurovisiooni lauluvõistlusel Eestit esindanud Elina unistas päris oma bändist juba ammu, sest kindlat koosseisu, mis oleks igal ajal valmis esinema, tal polnud. Hiljaaegu asuski ta tegutsema ja otsis endale interneti vahendusel bändikaaslasi. Praeguseks on Elina ettevõtmine jõudnud eduka lõpuni ja ansambel on koos ning valmis esinema.

Lisaks Elinale kuuluvad bändi ridadesse basskitarrist Siim Usin, trummar Kallervo Karu ja kitarrist Carlos Roos.

Kuula, kuidas Elina uus bänd kokku kõlab!

Kuidas meeldib?

Juba homme teeb tuliuus kooslus Elina Born & bänd oma maailma teledebüüdi kell 10.00 algavas saates “Hommik Anuga"! Pakume Sulle aga juba praegu võimaluse näha ja kuulda, kuidas uus bänd kokku kõlab :)Kuidas Sinule meeldib laul “Kilimanjaro” uue bändi esituses, kuhu lisaks Elinale kuuluvad basskitarrist Siim Usin, trummar Kallervo Karu ja kitarrist Carlos Roos?Homses Anu saates tuleb juttu ka hirmust ja teadmatusest seoses pagulastega ning täpsema ülevaate saab ühe sisserändaja kohanemisraskustest Eestis.

Posted by Eesti Televisioon on Saturday, 17 October 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles