David Lagercrantz jätkab Millenniumi-sarjaga

Heili Sibrits
, kultuuritoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Lagercrantz
David Lagercrantz Foto: Magnus Liam Karlsson

Lisbeth Salanderi ja Mikael Blomkvisti austajad võivad kergendunult hingata. David Lagercrantziga on sõlmitud leping, et ta kirjutaks veel kaks romaani Millenniumi-sarja, millega jätkatakse kuulsat Stieg Larssoni triloogiat ning sellele Lagercrantzi poolt kirjutatud järge „See, mis ei tapa“.

„Ma lihtsalt ei suuda vastu panna. Romaani „See, mis ei tapa“ kirjutamine oli minu jaoks tohutu nauding ja hingemattev seiklus. Veelgi enam, olen veendunud, et mul on jätkamiseks tõeliselt hea lugu olemas,“ ütles Lagercrantz.

Stieg Larssoni raamatuid on tänaseks müüdud üle maailma 82 miljonit eksemplari ja David Lagercrantzi romaani alates selle ilmumisest 27. augustil 2,5 miljonit. Eestis oli Lagercrantzi romaan kuu aega järjest kõigi raamatuedetabelite vaieldamatus tipus ja see võeti nii lugejate kui kriitikute poolt väga hästi vastu.

Sarja viies romaan ilmub 2017. aastal ja kuues eeldatavalt aastal 2019.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles