Vaata, missuguseid arenguid on oodata telesarja «Mustad lesed» tänases osas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Mustad lesed»
«Mustad lesed» Foto: ERR

Täna õhtul kell 20.05 jõuab ETV ekraanile telesarja «Mustad lesed» viies jagu ning pöördeliselt põnevad sündmused koguvad üha hoogu.

Naermine teeb elu rõõmsaks, kergeks ja kihisevaks. Päevavalgele tuleb aga kahtlane soovitus ja seda nõuandja enese teadmata. Lesed arvavad, et probleemid lõppesid uurimise lõpetamisega, aga nüüd need alles algavad. Uue elu algust on raske ära oodata, kuid mida kõrgemad on ootused, seda valusam on kukkumine.

Juurdlus Siisikese kahtlasena näiva surma ümber jätkub ning uurijad pole sugugi kindlad, et tegemist oli enesetapuga. Nii võetaksegi ette eetiliselt kaheldavad sammud, et asja selgust tuua. Kahtlused süvenevad ja ring tõmbub tasapisi koomale. Leskede olukorra muudab see aga üha keerulisemaks ning süvenevat hingepiina on aina raskem varjata.

Naermine teeb elu rõõmsaks, kergeks ja kihisevaks. Päevavalgele tuleb aga kahtlane soovitus ja seda nõuandja enese teadmata. Lesed arvavad, et probleemid lõppesid uurimise lõpetamisega, aga nüüd need alles algavad. Uue elu algust on raske ära oodata, kuid mida kõrgemad on ootused, seda valusam on kukkumine...Juurdlus Siisikese kahtlasena näiva surma ümber jätkub ning uurijad pole sugugi kindlad, et tegemist oli enesetapuga. Nii võetaksegi ette eetiliselt kaheldavad sammud, et asja selgust tuua. Kahtlused süvenevad ja ring tõmbub tasapisi koomale. Vaata videost, missuguseid arenguid on oodata sarja "Mustad lesed" tänases, kell 20.05 ETV ekraanile jõudvas osas ;)

Posted by Eesti Televisioon on Friday, 16 October 2015
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles