Galerii: Uku Suviste singli rokkiv esitluskontsert tõi Teatrisse täismaja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 10.oktoobril astus klubi Teater lavale Uku Suviste senini suurima, 8-liikmelise bändiga, esitledes uusimat singlit "Out of Thunder"! Võimas Teater Live Concert tõi kohale rekordiliselt palju austajaid, kes said osa enneolematust kontserdist! Muusikud vallutasid sel ööl lava ning andekad saksofonistid ja trompetimängijad leidsid end tantsupukkidelt, pakkudes klubikülastajatele enneolematu kontsertelamuse!

Uku Suviste avaldas oma uue singli "Out of Thunder" ning laupäeval, 10.oktoobri õhtul oli kõigil võimalus pidutseda loo võimsal esmaesitluskontserdil klubis Teater, kuhu oli sel puhul kohale tulnud mitmed Eesti tipp-artistid, teiste hulgas Kristjan Kasearu, Tanja Mihhailova, Mikk Saar, Koit Toome, James Werts, Elisa Kolk ja René Puura. 

Foto: Maksim Toome

Uus singel on vallutanud Eesti muusikamaailma ning seda näitas ka rekordarv klubikülastajaid, kes värske hiti esitluskontserdist osa olid saama tulnud. Vaibumatu kaasaelamine ja naiste rõõmukisa saatis kogu live'i, kes ei suutnud rõõmu ja naudingut tagasi hoida ning kogu saal rokkis võimsalt koos bändiga. Meeleolukas singli edu tähistamine kestis varahommikuni.

Foto: Maksim Toome

Kui ootad ööd, mil kuumus on linnas ja mis sind kaasa haaraks, siis klubi Teater on koht, kuhu sammud seada ka sel nädalal! Juba sel reedel ootab Lõbus Vanaema kõiki enda salapärasele Golden Mask peole ning laupäev on moe ja naiste päralt, kui toimub Buduaar Top Secret pidu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles