Emma Watsonil hakkas rikkusest paha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emma Watson Glastonbury festivalil
Emma Watson Glastonbury festivalil Foto: SCANPIX

«Harry Potteri» staaril Emma Watsonil (20) polnud aastaid õrna aimugi, kui palju ta on Hermione Grangeri rolli eest teeninud.


Kui ta sellest lõpuks teadlikuks sai, hakkas tal halb. Briti Vogue’le ütles Emma, et oli nii 17-18 aastat vana, kui rahaasjad isaga lõpuks jutuks tulid. Siiani oli ta õnnelikult elanud 50-naelase (umbes 900 krooni) taskurahaga ja korraga selgus, et osatäitmiste eest oli Emma kokku 560 miljoni krooni väärtuses raha teeninud.

Samas on tal päris hea meel, et Potteri-saaga lõpuks lõpeb. «Üheksa aastat olin ma seotud lepinguga, mis ei lubanud mul juukseid lõigata, päevitada ega teha muid asju, millega teismelised tüdrukud tavaliselt tegelevad,» seletas Emma. Nüüd sai ta endale juukselõikust lubada ja kohe seda tegigi. Juba homme võivad inglased ajakirjalettidel imetleda poisipeaga Emmat briti Vogue’ kaanel poseerimas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles