Megasuur pildigalerii! Vaata, mis toimus Baltic Sessioni finaalis!

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Külmad sügistuuled ja vihmasaju võis paariks päevaks selja taha jätta, sest tänavakultuurifestivali JJ-Street Baltic Session finaalüritus tõi nädalavahetusel Nordea Kontserdimajja kohale tõelise rannaparadiisi!

Foto: MediaMarketing

Igal aastal on JJ-Street Baltic Session üllatanud nii võistlejaid, pealtvaatajaid kui ka žüriid ettearvamatu lavaga – ka sel aastal sündis Nordea Kontserdimajas ime ning suve parimad elamused tõid tagasi Nordea Kontserdimaja suvelava koos palmide ning rannabaariga!

Foto: MediaMarketing

Lavale oli toodud vetelpäästetorn, mida Nordea Kontserdimaja polnud varem veel näinud. Just sealt langetas otsuseid rahvusvaheline žürii ning plaate keerutas DJ-de esirida.

Foto: MediaMarketing

Esimest korda astus lavalaudadel rannarõivastes üles ka žürii ja erikülalised, kelle silme all toimusid tantsulahingud otse troopikas!

Ka võistlejad said selga visata rannarõivad, Hawaii kirevad värvid ning kerged rannaplätud. Publikut aga ootas juba ukselt sisse astudes üllatus – mis oleks siis õige rannapidu ilma päikeseprillideta?

Foto: MediaMarketing

Kaheksandat aasta järjest toimunud JJ-Street Baltic Session kujutas endast nädala jagu meelelahutussündmusi ja võistluste seeriaid — seintepuhastusaktsioonid, ilupäev Witness the Beauty, Urban Kirbuturg, Vogue Ball, tänavakunstisündmus Street Art Jam, erinevad peod ja tantsukoolitused maailma staaridega.

Festival kulmineeruski finaalpäevaga Nordea Kontserdimajas, kus astusid üles nii Eesti kui välismaa staarid. Tänavu toimus Baltic Session 5.-11. oktoobrini.

Vaata megasuurt pildigaleriid überägedast üritusest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles