Reedel esineb seksikas ja andekas Elisa Kolk klubis Privé

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 Live - Elisa Kolk
Elisat intervjueeris Elu24 peatoimetaja Anu Saagim
Elu24 Live - Elisa Kolk Elisat intervjueeris Elu24 peatoimetaja Anu Saagim Foto: Viktor Burkivski

Sel aastal koos Uku Suvistega Eesti Laulul kolmandale kohale tulnud Elisa Kolk astub sel reedel Privé lavale erilise klubiprogrammiga. Lisaks valivad muusikat valivad Kert Klaus ja Keven K.

Foto: promo

Elisa Kolk on Tartust pärit noor lauljatar kelle tähelend algas 2014 aastal. Elisa võitis 2014. aastal Kroonika Suvetüdruk 2014 võistlusel lugejate ja publiku lemmiku tiitli. 25. augustil 2014 avaldas ta oma uue loo L.O.V.E debüütvideo koostöös laulja Kristjan Kasearuga. Samal aastal avaldas Elisa uue singli "Superlove", kus lööb kaasa ka Uku Suviste ja mille produtsendiks on Vahur Valgmaa. Ta võistles selle lauluga Eesti Laulul 2015 ja tuli kolmandale kohale. Kevadel 2015 avaldas Elisa Kolk uue singli "Vee ja taeva piir", mis valmis koostöös Vahur Valgmaaga. 2015. aasta sügisel ilmutas lauljatar neljanda singli oma ilmuvalt plaadilt "Mis ootab ees". Lugu valmis koostöös Vahur Valgmaa, Uku Suviste ja Kaire Vilgatsiga. Elisa on kaks korda külastanud ka Elu24 live saadet.

Igakuise ürituse Future House eestvedajaks on Hirmo Faktori nimelistest üritustest ja raadiosaatest tuntud Kirstjan Hirmo. Future House saab olema natuke teistmoodi, kuid iga kuu kolmandal reedel uuekooli house-muusika saundid ja hirmolik-teadatuntud ’’tõstke käed ülespoole’’ peofiiling!

Klubi Privé uksed avatakse südaööl, alates 18.00 avatakse tuliuus baar Mono, mille sissepääs on kohe Vabaduse samba kõrval. Kõik külastajad kes on südaööl Monos, pääsevad otse, piletita klubisse Privé.

Lisainfo Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles