Intervjuu! Milliseid lugusid Kristel Aaslaid kunagi ei esitaks ja milline muusika on südamelähedane?

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MyLook veebikaubamaja avas Tallinnas esinduspoe. Kristel Aaslaid
MyLook veebikaubamaja avas Tallinnas esinduspoe. Kristel Aaslaid Foto: Erlend Štaub

16. oktoobril, reede õhtul teeb rütmi-bluusise vokaaliga Kristel Aaslaid üritusel "Soul Set" Kivi Paber Käärid laval esimest korda live-kavaga tagasivaate soulmuusikasse, hip hopi ja veel nii mõnegisse mahedasse stiili. Elu24 uuris, kuidas spetsiaalselt ürituse jaoks kokku pandud bänd sündis ja millist muusikat Kristel vabal ajal kuulab!

1.Kuidas avastasid enda jaoks soul-muusika? Millised on lemmilood?

Kristel: Soul-muusika avastasin enda jaoks keskkoolis, kui laulmisega rohkem tegelema hakkasin ja ühtlasi ka hip-hop tantsuga tegelesin. Komistasin sõprade abil selle otsa, ning see jätkuvalt puudutab mu hinge - nagu nimigi ütleb. Lemmikuteks on viimasel ajal neo-souli viljelev Lion Babe ja usun et selle stiili suurim mõjutaja minu jaoks on Alicia Keys. Viimase aja lemmiklugu on Lion Babe "Treat me like fire"

2. Kuidas panid kokku bändi, kellega reedel lavalaudadele astud ning kuidas on möödunud proovid? Kas on ka edaspidi oodata mingisugust koostööd või täiesti uut bändi?

Kristel: Bändi panime kokku Martin Petermanniga, kel on hea muusikaline taust ja tema teadis, kellega suhelda. Loomulikult on mul ülihea meel, et need andekad muusikud meie kutse peale tulid. Kes teab, ehk on see millegi uue algus... Ei kinnita, ei lükka ümber.

3. Kas tunned end mõne pala esitamisel ebakindlalt? Esitamisele tulevad ka hip-hop lood, kas kuuleme Sind lõpuks ometi räppimas?

Kristel: Igas loos on kohti, mis pabistama panevad, aga arvan, et põhiline on teha nii nagu torust parasjagu tuleb. See on mu põhimõte selle projekti juures olnud algusest peale. As long as we got soul - we got this! Räppima kahjuks ei hakka - võibolla tulevikus. Oleme kava hoidnud suhteliselt sujuva ja voolava, väga karmiks seekord ei lähe.

4. Kas on veel mõni muusikažanr, millega tahaksid lavale astuda? Millised oleks lood, mida Sa kunagi ei esitaks?

Kristel: Kunagi sai rokki tehtud ja väga tahaks seda uuesti teha. Aga hetkel ei oskagi midagi muud soovida. Soul oli pika aja unistus. Ja nüüd saab käe valgeks kah! Tõenäoliselt trash metal'i karjumist ma tegema ei hakka.

5. Millist muusikat Sa kodus omaette armastad kuulata?

Kristel: Kodus kuulan chill-stepi ja indie elektroonilist muusikat. Kuigi päeva lõpuks läheb tuju järgi kõike.

Foto: Klubi Hollywood

Ürituse Soul Set algus kell 23:00, Telliskivi Loomelinnakus asuvas baaris Kivi Paber Käärid. 

Piletid saadaval uksel hinnaga 5 eur enne südaööd ja pärast 7 eur. Vanusepiirang 18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles