Taani printsess käis salaja rinnasuurenduse operatsioonil?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Joachim ja printsess Marie
Prints Joachim ja printsess Marie Foto: SCANPIX

Taanis kahtlustatakse, et Prantsuse päritolu printsess Marie käis salaja rinnasuurenduse operatsioonil.

Taani meedia teatel lasi prints Joachimi abikaasa Marie rindu suurendada Leedus, kuid printsess eitab seda kategooriliselt.

Taani kõmuväljaanne Her&Nu avaldas 30.septembril kirjutise, milles seisis, et 39-aastane printsess külastas sel suvel salaja Leedut, lastes seal rindu suurendada.

Väljaande peatoimetaja Erling Tindi teatel said nad selle informatsiooni Leedu ilukliiniku anonüümseks soovida jäänud töötajatelt.

Tindi sõnul kontakteerus ta Taani õukonna esindajatega, küsides neilt, kas see vastab tõele. Õukond eitas seda, kuid Leedu ilukirurgid jäid oma loo juurde.

Tindi sõnul ei saanud ta oma allikaid avaldada ja oli valmis loost loobuma, kui ta oleks seda tegema pidanud.

Taani kuningakoda avaldas seoses printsess Marie kohta kirjutatuga sel nädalal pressiteate.

«Taani kuningakoda teatab, et Tema Kuninglik Kõrgus printsess Marie ei külastanud ilukliinikut ega ole kunagi olnud Leedus,» seisis teates.

Taani kuningakoja uudisteid kajastava ajakirjaniku Trine Larseni sõnul on selline pressiteade äärmiselt ebatavaline.

«Ma ei mäleta, et kunagi varem oleks midagi sellist tehtud. Võimalik, et ajakiri ületas piiri ja printsess tundis vajadust oma privaatsust kaitsta. Printsessi eitamine aga kinnitab vastupidist,» teatas ajakirjanik.

Taani Århusi ülikooli ajakirjandusspetsialisti Kristen Sparre arvates tegi kuninglik perekond endale karuteene, et hakkas kollase pressiga pressiteate abil «suhtlema», kuna see juhtum sai siis suuremat avalikkust ja kriitikat.

Prantslanna Marie Agathe Odile Cavallier abiellus prints Joachimiga 2008. aastal. Neil on kaks last, kuueaastane prints Henrik ja kolmeaastane printsess Athena.

Printsess Marie on prints Joachimi teine naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles