Elu24 video! Eurovisiooni võitja Måns Zelmerlöw: elan siiani oma unistuste elu ja loodan, et see kestab igavesti

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel aastal võitis Eurovisiooni lauluvõistluse nägus rootslane Måns Zelmerlöw looga «Heroes». Täna, 14. oktoobri õhtul annab ta kontserdi Tallinnas klubis Factory. Elu24 uuris enne live'i, kuidas mehel pärast võitu läinud ja mida õhtul laval näha saab.

Lõunal Eestisse saabunud Måns Zelmerlöw kohtus Elu24-ga kõigest tunnike pärast uinakut ning sõnas, et on juba viiele väljaandele intervjuu andnud ja huvi tema vastu siin on olnud suur.

Staar loodab siinoleku ajal ka Tallinna vaatamisväärsustega tutvuda ning kohalikku jõusaali nautida. Pärast kontserti, 5.30 hommikul lahkub mees Eestist, et edasi tuuritada.

"Mu suur unistus täitus, kui mind Eurovisiooni võitjaks kuulutati! Olen ääretult tänulik ning ootan väga toimuvat tuuri ning kõigi Euroopa kangelastega kohtumist!" kommenteeris staar tuuri väljakuulutamisel. Elu24le sõnas Måns Zelmerlöw, et elab hetkel siiani oma unistuste elu ja loodab, et see kestab igavesti. Månsi elu on pärast Eurovisiooni palju muutunud ning laulja pole palju kodus olla saanud, võib-olla kokku nädala. Siiski on mehe sõnul kõik seda väärt.

Foto: Jessica Gow/TT/SCANPIX

Staar tunneb omal nahal suurt tuntust ka väljaspool Rootsit. Teda tuntakse ära Londoni metroos ja Prantsusmaal. Inimesed ootavad teda koguni hotelli juures. 

"Olen olnud Rootsis tuntud kümme aastat ning saanud tänaval rahulikult kõndida, ilma, et keegi märkaks ja läheneks. See on muutunud pärast Eurovisiooni, aga see on kõik seda väärt!" kostis staar, kui uurisime talt Eurovisiooni lauluvõistuse võitmise miinuste kohta.

Mis nõu annab Måns järgmise aasta Eurovisiooni võitjale? "Soovitan kohe avaldada oma album," lisas mees, et heast võimalusest tuleb kinni haarata.

Vaata videost, mis lugu oskab Måns Zelmerlöw laulda eesti keeles ning mida täna laval nautida saab!

Copy
Tagasi üles