Pilk peale: WINDY BEACH ehk Tuuli Rand pühendas parimatele sõpradele uue muusikavideo

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
WINDY BEACH ehk Tuuli Rand
WINDY BEACH ehk Tuuli Rand Foto: promo

WINDY BEACH ehk Tuuli Rand, kes figureerib ka bändides Vöörad, Funkifize ja Söörömöö, sihib järjekindlalt oma sooloprojektiga peagi ilmuva EP poole. „Keep your advice” on selle aastanumbri sees juba kolmas muusikavideoga lugu ning Rand lubab, et energia ei rauge nii pea.

„Keep your advice“ on valminud koos elektroonilise muusika duoga Jacks On Point, mille moodustavad Bob Meanwhile ja Muudu aka Never Martin.  

“Olin ammu möelnud teha koduvideo-stiilis visuaali ning mu söpruskonna Grupp12 reis Saaremaale tundus öige hetk. Videos näitan oma elu ja söpru köige puhtamas ja naturaalsemas vötmes. See valmis sõpruskonna sünnipäevaks tunnustusena, et julgeme olla täpselt need, kes me oleme, ning meeldetuletusena, et teiste arvamus polegi alati oluline. Lihtsalt ole hetkes ja naudi elu. Nagu selle loo sönad ütlevad: “We all can look, but what do you see? Well, keep your advice, we all feel differently.”,“ ütleb Tuuli Rand video kohta.

Videos kaasa lööv Marilyn Jurman lisab: „Leida inimesed, kellega koos sa saad olla sina ise, kartmata, et keegi sind vigadega vähem armastaks on haruldane. Minu arust “Keep your advice” toob väga ägedalt esile selle maailma vaate, mida ehk enamus otsivad – leides armastuse jäädes endaks.”

Foto: promo

Tuuli lisab: “Kuna sain sellest videost ka ise inspiratsiooni, otsustasime grupiga oma 2. sünnipäeva pikendada ja teeme Sinulinnus 24.oktoobril korduspeo. Esinevad DJ-d Muudu, Ula, Ron, Aplaus, ise olen laval bändiga Funkifize, kellega oleme samuti loonud esimesed originaallood”

WINDY BEACHi alt on ilmunud praeguseks kokku 3 lugu koos videotega ja novembri löpuks loodab valmis saada oma esimese EP. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles